Ο Magic fm

Ο Magic fm 98,2 ιδρύθηκε το 1993, αποκτώντας σύντομα ένα μεγάλο και πιστό ακροατήριο, που τον έφεραν στις πρώτες θέσεις στις ακροαματικότητες.
Σήμερα, αποτελεί ένα από τα πλέον γνωστά ραδιόφωνα στα Χανιά, με ισχυρό και αναγνωρίσιμο brandname και η επίγεια εμβέλειά του εκτός από το νομό Χανίων, καλύπτει μέρος του νομού Ρεθύμνου, περιοχές της Νότιας Πελοποννήσου καθώς και μέρος των νότιων Κυκλάδων.

Ιδιοκτησία: Μαρής Χαράλαμπος
Διεύθυνση: Αποκορώνου 99, Χανιά, 73100
Tηλ.: +30 28210 53993 – 4
email: info@magicfm.gr

Διευθυντής: Μαρής Χαράλαμπος
Διευθυντής Προγράμματος: Μαρής Χαράλαμπος
Διαφημιστικό Τμήμα: Αλήμπαλη Αρετή

Προφίλ

Ο Magic fm 98.2 παίζει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού σύγχρονου τραγουδιού, καθώς και μία επιλογή από τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες του σήμερα. Το κοινό του σταθμού αποτελείται κυρίως από ακροατές ηλικίας 15 – 54, σε αναλογία 55% γυναίκες και 45% άνδρες.

Όραμα

Όραμά του Magic fm 98.2 είναι να συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του: μεράκι για το ραδιόφωνο, σεβασμό στον ακροατή και αγάπη για τη μουσική!!!

Διαφήμιση

Το διαφημιστικό τμήμα του Magic fm 98.2 είναι σε θέση να σας παρέχει διαφημιστικές λύσεις που είναι κατάλληλες για τη δική σας επιχείρηση, δημιουργώντας επικοινωνιακά πακέτα αποκλειστικά για εσάς, τους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

DJs / Παρουσιαστές

Sakis Kiriakoglou

Κυριακή – Πέμπτη

BOURLOTO MIX

Dimitris Argyrakopoulos

Παρασκευή & Σάββατο

MAGIC MIX

Themis Constantinou

Κυριακή

NON STOP MIX