Ο Magicfm 98.2 είναι ένας μοντέρνος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός αφιερωμένος στην ελληνική μουσική, απευθυνόμενος σε όλες τις ηλικίες, κυρίως όμως στο νεανικό κοινό. Τα στοιχεία ακροαματικότητας έχουν συνεχή ανοδική πορεία κατατάσσοντάς τον στις πρώτες θέσεις από το σύνολο των σταθμών των Χανίων, στις νεανικές ηλικίες.
Το κοινό του Σταθμού αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 55% – 45% (55% για τις γυναίκες και 45% για τους άνδρες). Το κοινό του κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρούπ από 15 έως 44 ετών, με παράλληλη σημαντική διείσδυση στις ηλικίες 13-24.
Οι ακροατές του Magicfm 98.2 έχουν σε μεγάλο ποσοστό ανώτατη & ανώτερη μόρφωση. Όλο το πρόγραμμα του σταθμού βασίζεται στη ψυχαγωγία των ακροατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Παίζει αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες, ποπ, ξένες νέες επιτυχίες, ελαφρά λαϊκά τραγούδια από δημοφιλείς κυρίως καλλιτέχνες, έχει αποκλειστικότητες, παίζει πρώτες μεταδόσεις, και κάνει διαγωνισμούς μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.